Services

Waarom kies je voor Thispage?

Webontwikkeling:

 • Ontwikkelen van een nieuwe WordPress website op maat
 • Ontwikkelen van een nieuwe WordPress Woocommerce shop
 • Aanpassen van een bestaande WordPress website of webshop

Aanvullende services:

 • Volledige aanvraag en beheer van je domein en hosting, inclusief SSL-certificaat, e-mail en DNS-instellingen
 • Webwinkelkeur controle en keurmerk
 • Naadloze integratie van het betrouwbare betaalsysteem Mollie
 • Koppeling en optimalisatie voor Google Shopping
 • Installatie en integratie van MyParcel (Verzendpartij), nieuwsbrief systeem, Google Analytics en meer.
 • Uiteraard kan ik bij elke service uitleg geven zowel online of op locatie.
 • Mis je iets? Vraag er gerust naar!

Onderhoud

Na oplevering moet de website uiteraard onderhouden worden (backups, beveiliging updates e.d.).
Je kunt dit uiteraard overslaan, maar dan loop je later steeds meer risico op aanvallen van buitenaf.
Hiervoor kun je verschillende diensten afnemen:

 • 4 uur strippenkaart voor een vaste prijs (verloopt nooit)
 • Maandelijks onderhoud: Updates van WordPress en alle plugins (inclusief testen), backup controle en eventuele aanpassingen aan de website tot een maximum van 4 uur
 • Periodiek onderhoud op basis van uurtarief waar van te voren een uren indicatie wordt gegeven
coding-vertical

Hoe ga ik te werk?

Planning

Het ontwikkelen van een website is een tijdsintensief proces, waarbij een gestructureerde aanpak essentieel is om zowel de klant als mijzelf als websitebouwer tevreden te stellen en te behouden.

Om die reden hanteer ik altijd de volgende stappen om een mooi eindresultaat te bereiken:

1. Voorstel

Om te beginnen worden alle wensen en eisen zorgvuldig in kaart gebracht en waar nodig aangevuld door mijn expertise. Als je de vrije hand wilt geven, sta ik daar uiteraard voor open.

Vervolgens wordt er een voorstel gepresenteerd in de vorm van een “preview” versie; de basisversie van de website waarmee je als klant rustig doorheen kunt kijken. Eventuele opmerkingen of aanvullingen zijn welkom, zodat de website volledig aansluit bij jouw specifieke wensen.

2. Bouwfase

Zodra het voorstel is goedgekeurd, gaan we direct van start met de daadwerkelijke bouw van de website. Gedurende dit proces houden we je nauwgezet op de hoogte van de voortgang en mocht het nodig zijn, dan overleggen we regelmatig met jou als klant. Op deze manier zorgen we voor een transparante en collaboratieve samenwerking om het eindresultaat naar volle tevredenheid te realiseren.

3. Testfase
Na succesvolle voltooiing van de bouwfase, krijg je de mogelijkheid om de website uitgebreid te testen op een speciaal testdomein. Dit afgeschermde platform is exclusief toegankelijk voor jou als klant.
 
Hier heb je alle ruimte om de website grondig te testen en feedback te geven over eventuele aanpassingen die je wenst. Jouw feedback wordt vervolgens verwerkt, en pas na jouw goedkeuring ronden we het gehele proces af. Op deze manier streef ik ernaar om aan al jouw verwachtingen te voldoen en een resultaat te bereiken waar je volledig tevreden mee bent.
 
4. Oplevering

Zodra jij als klant volledig tevreden bent, zet ik de website live en zorg ik ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld. Dit omvat onder andere dagelijkse backups, een SSL certificaat, en uitgebreide beveiligingsmaatregelen. Op die manier kun je met een gerust hart genieten van een veilige en soepel functionerende website, terwijl ik achter de schermen blijf zorgen voor de nodige ondersteuning en bescherming.

Aanpassingen naderhand
Heb je in de toekomst behoefte aan aanpassingen op je website? Geen enkel probleem! Je hebt twee mogelijkheden: je kunt deze aanpassingen eenvoudig zelf uitvoeren of mij inschakelen om dit voor je te doen.
 
Als je ervoor kiest om mij de aanpassingen te laten uitvoeren, ontvang je van mij een duidelijke tijdsinschatting. Na jouw goedkeuring ga ik direct aan de slag om de gewenste wijzigingen door te voeren. Op deze manier blijft jouw website altijd actueel en aangepast aan jouw specifieke behoeften.

Neem contact op

Wil je graag een vrijblijvend gesprek of voorstel ontvangen?
Stuur mij een berichtje!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

John Doe

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Jenna Smith

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Samuel Stevens
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Jessica Loren
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Mykel Johnson

Neem contact op

Wil je graag een vrijblijvend gesprek of voorstel ontvangen?
Stuur mij een berichtje!

Scroll naar boven